تاریخچه

لیمو مصری از مرکبات است. این میوه در آشپزی به خصوص در طبخ گوشت استفاده می‌شود. لیمو ترش در کنار ماهی برای از بین بردن بوی بد آن کاربرد دارد. البته بیشتر لیموهای ترش برای آبگیری برداشت می‌شود تا تمام مدت سال در دسترس مردم باشد. البته خواص لیمو ترش تازه بی‌نظیر است و لیمو آب‌گیری شده هیچ‌وقت نمی‌تواند خواص لیمو ترش تازه را داشته باشد. لیمو ترش حاوی اسید سیتریک است که مزه ترش را مدیون آن هست.

اگر بخواهیم از خواص سلامتی لیمو مصری یکجا نام ببریم می‌توانیم به درمان رماتیسم، نقرس، یرقان، سرماخوردگی، التهاب، آفتاب‌سوختگی، مالاریا و خونریزی بینی اشاره کنیم. همچنین به صورت موضعی این میوه می‌تواند در رفع التهاب‌های دهان و مخاط نیز کاربردی باشد. اسانس لیمو ترش بر خلاف تصور شما که آن را از داخل میوه می‌دانید، از پوست آن برداشت می‌شود و دارای خاصیت آنتی باکتریال، انتی سپتیک و کاهش دهنده فشار خون است.

لیمو مصری در طب سنتی به عنوان درمان کننده سوزش سر دل استفاده می‌شد. به واسطه داشتن لیمونن و سیترال قطره خوراکی که از روغن این گیاه به دست می‌آید می‌تواند درمان کننده افسردگی و کاهش فشار خون باشد. لیمونن ترکیب دیگری از پوست لیمو ترش است که در اوج خطرناک بودن می‌تواند کاهش دهنده فشار خون باشد. در ادامه به خواص لیمو ترش خواهیم پرداخت.

لیمو مصری

فواید و خواص

لیمو مصری

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم

لیمو مصری